Bułeczki Z Drożdżami Kukurydzianymi

Bułeczki Z Drożdżami Kukurydzianymi
Bułki z drożdżami kukurydzianymi mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka aktywnych drożdży, mąka kukurydziana, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Roladki Drożdżowe, Roladki drożdżowe Quincy ' ego, oraz Miękkie Bułeczki Drożdżowe.

Instrukcje

1
Składniki umieścić na patelni do chleba w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz cykl ciasta. Zaczynaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
2
W razie potrzeby dodać wodę podczas mieszania ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
3
Po zakończeniu cyklu uformuj ciasto na 8 do 10 kulek. Ułóż w nasmarowanej 9-calowej patelni do ciasta. Pozostawić do wzrostu w ciepłym miejscu, aż podwoi się rozmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
4
Piec w rozgrzanym piekarniku 400 stopni F (205 stopni C) przez około 45 minut lub do momentu, gdy bułki zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn