Bułeczki Truskawkowo-Migdałowe

Bułeczki Truskawkowo-Migdałowe
Bułeczki truskawkowo-migdałowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 135 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to szkockie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka truskawek, soli, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 16%. Spróbuj Bułeczki Truskawkowo-Migdałowe, Bułeczki Truskawkowo-Migdałowe, oraz Strawberry Almond Chocolate Chip Scones {Vegan} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 i linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. W dużej misce wymieszaj mąkę z ciasta uniwersalnego i pełnoziarnistego z granulowanym cukrem, proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą. Używając blendera do ciast lub 2 noży, pokrój masło, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać 1 1/4 szklanki maślanki i ostrożnie złożyć pokrojone truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
PszenicaPszenica
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Używając łyżki do lodów lub łyżki, wymieszaj ciasto na 16 kopców na przygotowanych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Bułeczki posmarować maślanką i posypać cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
4
Piec w górnej i dolnej części piekarnika przez 30 do 35 minut, aż bułeczki są złote i gotowane przez; przesuń Patelnie od przodu do tyłu i od góry do dołu w połowie pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Niech bułeczki ostygną na stojaku przez 30 minut.
6
Obniż temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
7
Migdały rozłóż na talerzu ciasta i tostuj przez około 8 minut, aż będą złote. W międzyczasie w małej miseczce ubij cukier cukierniczy z maślanką, ekstraktem migdałowym i solą. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Skrop bułeczki glazurą, a następnie wierzch migdałami, naciskając, aby pomóc im przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
9
Pozostawić do wyschnięcia na 10 minut, a następnie podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn