Bułeczki Pomarańczowo-Owsiane Kandyzowane

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj kandyzowane bułeczki pomarańczowo-owsiane. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka proszku do pieczenia, soli, cukru turbinado i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie super. Spróbuj Kandyzowane Bułeczki Ze Skórką Pomarańczową, Kandyzowane Bułeczki Imbirowe, oraz Bułeczki z kremem żurawinowym z kandyzowanym imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 i umieść stojak na środku. Na średniej patelni grzać owies na umiarkowanie wysokim ogniu, stale mieszając, aż do złotego i pachnącego, około 5 minut.
Przełożyć na talerz do całkowitego ostygnięcia.
W dużej misce Mąkę połączyć z cukrem granulowanym, proszkiem do pieczenia i solą. Używając 2 noży lub blendera do ciast, pokrój masło, aż kawałki będą wielkości małego groszku. Mieszamy z płatkami owsianymi i kandyzowaną skórką pomarańczową. Zrobić studnię w środku i wlać maślankę. Mieszaj drewnianą łyżką, aż ciasto będzie równomiernie zwilżone.
Przenieść ciasto na mąkę powierzchni i wkleić go w 8-calowy okrągły o grubości około 1/2 cala. Uszczypnij wszystkie pęknięcia wokół krawędzi.
Ciasto posmarować grubą śmietaną i posypać cukrem demerara.
Pokroić okrągłą na 8 klinów i przenieść je do blachy do pieczenia.
Kandyzowane bułeczki owsiano-pomarańczowe piec przez około 25 minut lub do złotego koloru na górze i na dole.
Przenieś bułeczki do drucianego stojaka, aby lekko ostygły.
Podawać z zmiękczonym masłem i marmoladą.
Make Ahead: bułeczki mogą być przechowywane w hermetycznym pojemniku na noc.