Bułeczki Kukurydziano-Jagodowe
Przepis mąka kukurydziana-bułeczki z jagodami jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten poranny posiłek ma 162 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz złotą mąkę, mleko sojowe waniliowe, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cheddar-Bułeczki Z Mąką Kukurydzianą, Bułeczki Z Cheddarem Z Mąki Kukurydzianej, oraz Bułeczki Z Wiśniową Mąką Kukurydzianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj arkusz ciastek sprayem do gotowania lub linią z papierem do gotowania.
Wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, 2 łyżki cukru, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, skórkę pomarańczową i sól w dużej misce.
Pokroić w maśle za pomocą blendera do ciast, aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Wymieszać w 1/2 szklanki mleka sojowego i sok pomarańczowy tylko do mąki jest zwilżona. Złożyć truskawki.
Wyłożyć ciasto na mąkę. Zagnieść 6 do 8 razy, aby utworzyć piłkę. Podzielić na pół; kształt na dwie rundy 6 x 1/2 cala na arkuszu cookie.
Pokruszyć 1 łyżką mleka sojowego i posypać 1-2 łyżkami cukru.
Pokrój każdą rundę na 6 klinów.
Piec 12 do 15 minut lub aż szczyty są lekko rumiane. Oddzielne kliny; podawać na ciepło.