Bułeczki Kremowe
Kremowe bułeczki to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 161 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jak zrobić bułeczki w toster & a dla jagód i śmietany bułeczki, Bułeczki Kremowe, oraz Bułeczki Kremowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232° i ułóż stojak na środku.
Połączyć odmierzoną mąkę, proszek do pieczenia, cukier, soda oczyszczona i sól w dużej misce i ubijać do napowietrzania i rozbić wszelkie grudki; odstawić.Zetrzyj zamrożone masło przez duże otwory na tarce pudełkowej; dodaj go do mieszaniny mąki i wrzuć, aż dobrze się połączą.
Ubij razem 3/4 szklanki śmietany i jajka w małej misce, aż jajko zostanie rozbite.
Wlać do mieszaniny mąki i krótko wymieszać rękami lub drewnianą łyżką, aż ciasto po prostu się połączy, o 2 protokół.Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Lekko posmarowanymi mąką rękami zagniataj około 1 lub 2 zwojów, aby ciasto pozostało razem, a następnie uformuj je w okrąg. Użyj wałka do ciasta, aby zwinąć ciasto do grubości około 1/2 cala. Zanurzyć 2-1 / 2-calowy biszkopt cutter w niektórych dodatkowych mąki, dotknij nadmiar, i stempel jak najwięcej bułeczki, jak to możliwe. Delikatnie przesuń i stempel, aż będziesz miał w sumie 1
Umieść bułeczki co najmniej 1/2 cala od siebie na blasze wyłożonej pergaminem.
Posmaruj wierzchołki bułeczek pozostałą 1 łyżką śmietany.
Piec, aż będą dmuchane, a szczyty są złote i obsypane brązowym, o 10 do 12 protokół. (Jeśli bułeczki po jednej stronie patelni zaczynają być zbyt ciemne, obracaj patelnię, aby zapewnić równomierne gotowanie.)
Wyjmij bułeczki do stojaka z drutu, aby ostygły.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.