Bułeczki Kremowe

Bułeczki Kremowe
Kremowe bułeczki to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 161 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jak zrobić bułeczki w toster & a dla jagód i śmietany bułeczki, Bułeczki Kremowe, oraz Bułeczki Kremowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć odmierzoną mąkę, proszek do pieczenia, cukier, soda oczyszczona i sól w dużej misce i ubijać do napowietrzania i rozbić wszelkie grudki; odstawić.Zetrzyj zamrożone masło przez duże otwory na tarce pudełkowej; dodaj go do mieszaniny mąki i wrzuć, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubij razem 3/4 szklanki śmietany i jajka w małej misce, aż jajko zostanie rozbite.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać do mieszaniny mąki i krótko wymieszać rękami lub drewnianą łyżką, aż ciasto po prostu się połączy, o 2 protokół.Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Lekko posmarowanymi mąką rękami zagniataj około 1 lub 2 zwojów, aby ciasto pozostało razem, a następnie uformuj je w okrąg. Użyj wałka do ciasta, aby zwinąć ciasto do grubości około 1/2 cala. Zanurzyć 2-1 / 2-calowy biszkopt cutter w niektórych dodatkowych mąki, dotknij nadmiar, i stempel jak najwięcej bułeczki, jak to możliwe. Delikatnie przesuń i stempel, aż będziesz miał w sumie 1
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
5
Umieść bułeczki co najmniej 1/2 cala od siebie na blasze wyłożonej pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Posmaruj wierzchołki bułeczek pozostałą 1 łyżką śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
7
Piec, aż będą dmuchane, a szczyty są złote i obsypane brązowym, o 10 do 12 protokół. (Jeśli bułeczki po jednej stronie patelni zaczynają być zbyt ciemne, obracaj patelnię, aby zapewnić równomierne gotowanie.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Wyjmij bułeczki do stojaka z drutu, aby ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn