Bułeczki cynamonowe Sunny ' s easy Glazed

Bułeczki cynamonowe Sunny ' s easy Glazed
Sunny ' s Easy Glazed Cinnamon Buns to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, sok z cytryny, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klon Szkliwione Bułeczki Cynamonowe, Klon Szkliwione Jabłko Chrupiące Bułeczki Cynamonowe, oraz Łatwe Czekoladowe Bułeczki Cynamonowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 10-calowa okrągła patelnia na ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. nasmaruj boki i dno okrągłej patelni tortowej 10 cali masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Do nadzienia: w misce dodaj brązowy cukier, pekany, pokrojone w kostkę jabłko, skórkę cytrynową, cynamon, gałkę muszkatołową, kardamon i szczyptę soli. Mieszać aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W małym garnku roztopić 2 łyżki masła ze szczyptą soli. Lekko odkurzyć czystą powierzchnię roboczą mąką. Spłaszczyć ciasto francuskie i zwinąć wałkiem do ciasta, aby wyrównać i uszczelnić perforacje, jeśli takie istnieją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Posmaruj masło na całym cieście francuskim, pozostawiając 1-calową granicę na jednym z krótszych końców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
6
Posypać mieszankę Jabłko-Cynamon równomiernie na arkuszu ciasta, uważając, aby pozostawić tę 1-calową granicę. Zaczynając od końca najdalej od krawędzi bez żadnego nadzienia, zacznij szczelnie zwijać ciasto. Przeciągnij i naciśnij tak, jak idziesz, zachowując dziennik tak równomiernie, jak to możliwe. Gdy krawędź zostanie osiągnięta, rozwałkuj ciasto na siebie i mocno naciśnij, równomiernie szczypając, aby je zamknąć. Za pomocą ząbkowanego noża przyciąć krawędzie i delikatnie wyciąć 6 równych plastrów z każdej kłody. Powtórz z drugim arkuszem ciasta francuskiego, aby uzyskać w sumie 12 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
7
Umieść plastry spiralnie do góry w przygotowanej patelni tortowej. Zacznij od krawędzi i wypełnij środek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
8
Piec, aż ciasto jest gotowane przez i złocisty brązowy, 35 do 40 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Tymczasem, do glazury: w małym garnku, dodać masło i stopić na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Dodać ekstrakt waniliowy i sok z cytryny i rozpocząć ubijanie w 1/4 szklanki cukru pudru. Kontynuuj dodawanie i ubijanie między dodatkami, aż glazura zgęstnieje. Doprawić szczyptą soli, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Wyjmij bułki z piekarnika i polej polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Odstawić na około 5 minut przed podaniem.
13
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn