Doprowadzić wodę i cukier Demerara do wrzenia w 2-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje i bąbelki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Muscovado
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjąć z ognia i ostrożnie dodać mieszaninę śmietany (mieszanina będzie bąbelki i pary), ubijając aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Demerara
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Żółtka i wanilię ubić w dużej misce, następnie dodać gorącą śmietanę w strumieniu, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Wlać krem przez sito o drobnych oczkach do szklanej miary 1-ćwiartkowej. Usuń dowolną pianę za pomocą łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Odmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Podziel krem między ramekiny. Ułóż ramekiny na małej patelni i piecz w gorącej kąpieli wodnej
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
7
, odkryte, aż do momentu, gdy krem będzie ustawiony wokół krawędzi, ale nadal lekko drży w środku, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali