Butternut Spice Cake
Butternut Spice Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 424 kalorie, 6G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, mąkę tortową, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Przyprawowe Z Dyni Butternut, Francuskie ciasto czteropalczaste z rumianym maślanym lukrem przyprawowym, oraz Przyprawy-Crusted Pieczone Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 9-calową patelnię.
Spód i połowę boków patelni równomiernie posypać drobno posiekanymi orzechami maślanymi (pekan lub orzechy włoskie).
Przesiać razem mąkę tortową, sodę oczyszczoną, cynamon, ziele angielskie, gałkę muszkatołową i sól. Masło śmietankowe. Zmiksuj z lekko zapakowanym brązowym cukrem i ubijaj, aż będzie lekko i puszysto. Ubić w jajkach. Suche składniki wymieszać w kremową mieszankę na przemian z maślanką. Zmiksować w drobno posiekanych masełkach lub orzechach pekan lub włoskich.
Umieścić delikatnie na patelni do pieczenia.
Piec przez 45 do 50 minut, lub aż ciasto spowrotem, gdy dotkniesz go lekko. Schłodzić na patelni przez około 10 minut. Umieść na stojaku na ciasto, aby całkowicie ostygnąć. Przed podaniem pozostawić do góry nogami i posypać ciastem cukrem cukierniczym.