Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka nadzienie szarlotka, dyni, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Butternut Squash Apple Crisp, Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, oraz Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz 1/2 szklanki brązowego cukru, sok z cytryny, cynamon, sól, squash i ciasto nadzienie. Łyżka do smarowanego 11-in. x 7-po. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Nóż Do Obierania
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Przykryć i piec w temperaturze 375° przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
3
Połącz pozostałe składniki, aż będą kruche.
4
Posypać mieszaniną squasha. Odkryć; piec 45 minut dłużej lub do squash jest tender.