Butt in a Bag

Butt in a Bag
Butt in a Bag może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 209 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, łopatka wieprzowa, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest świetne. Spróbuj Pork Butt Dry Rub, Wędzona Pupa Wieprzowa, oraz Barbecue Butt Rub Quito dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać pieprz i sól razem i pocierać go na wszystkich powierzchniach wieprzowiny. Odstaw na bok, gdy budujesz ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Napełnij komin węglowy brykietami, Ustaw komin na dolnym ruszcie grilla i zapal lub przygotuj ogień w palaczu. Smarować ruszt grillowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Gdy węgle są gotowe, wrzuć je na dno grilla i rozłóż równomiernie na pół. Rozrzuć wióry na rozgrzanych węglach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Umieść tyłek po pośredniej stronie grilla naprzeciwko węgli. Zwiększ temperaturę do 177°, otwierając dolne otwory wentylacyjne na grillu. Kiedy dym zacznie rosnąć, zamknij pokrywę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Umieść termometr candy w odpowietrzniku pokrywy. Dym przez 30 do 45 minut, aby rozpocząć korę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoraKora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
6
Zmniejsz temperaturę, zamykając otwory wentylacyjne, aż będziesz w temperaturze 225 ° F do 121°. Smaż wieprzowinę przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Umieść tyłek w brązowym papierowym worku spożywczym wystarczająco dużym, aby go utrzymać, złóż końce, aby je zamknąć i zwróć w to samo miejsce w palaczu, naprzeciwko ognia.
8
W razie potrzeby dodaj więcej brykietów i zamknij pokrywkę. Kontynuuj palenie przez 2 do 4 godzin lub do miękkości. Sprawdź czułość, Odciągając kawałek mięsa i degustując go. Znak barku wykonane do perfekcji jest, gdy można usunąć kość ostrza, wyciągając ją ręką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
9
Po zakończeniu barku odstaw go na patelnię, aby odpocząć przez 30 minut, a następnie przenieś na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Podawać go w stylu południowym ciągnięty (ciągnące porcje oderwane ręcznie), Kansas City w stylu grube plasterki, lub-do diabła-z-to posiekane. Niektóre Grille lubią mieszać w trochę pikantny sos barbecue, jak są siekanie i łączenie mięsa na półmisku, zwłaszcza jeśli wieprzowina jest jeszcze trochę tłuste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
11
Reprinted with permission from 25 Essentials: Techniques for Smoking by Ardie A. Davis, (C) 2009, Harvard Common Press
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia35
Magazyn