Burritos Grande
Burritos Grande może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 50 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz krem knudsen, tortille z mąki, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Burritos El Grande, El Grande Burritos, oraz Burritos El Grande Made Over dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Mięso gotować z mieszanką przyprawową zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Zdjąć z ognia; wymieszać w 1/2 szklanki kwaśnej śmietany.
Rozłóż fasolę na środku tortilli; wierzch z mieszaniną mięsa i 1/2 szklanki sera. Złóż po przeciwnych stronach każdej tortilli, a następnie zwiń, w stylu burrito.
Miejsce, seam-boki w dół, w 13x9-calowe naczynie do pieczenia rozpylone sprayem do gotowania; przykryć.
Piec 25 min. Wierzch z pozostałym serem; piec, odsłonięty, 5 min. albo aż się stopi.
Podawać z pozostałą śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.