Buridda liguryjska (Włoski gulasz rybny)

Buridda liguryjska (Włoski gulasz rybny)
Liguryjska Buridda (Włoski gulasz rybny) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 4748 kalorii, 517g białka, oraz 248 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 53,1 zł za porcję. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pomidory śliwkowe, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Podobne przepisy to Buridda Liguryjska (Włoski Gulasz Rybny), Liguryjski Gulasz Z Owoców Morza, oraz Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem).

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na bazie ciężkiej lub naczyniu zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać marchewkę, cebulę, tymianek i czosnek i smażyć delikatnie na małym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Dodać pomidory i bulion rybny.Doprawić solą, świeżo zmielonym pieprzem i odrobiną cukru.Mieszankę pomidorową przykryć kartuszem (pokrywką wykonaną z papieru do pieczenia) i dusić bardzo delikatnie przez 2 godziny, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Stado RybStado Ryb
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
4
Dodaj w Żabnicy, kalmary, krewetki królewskie, bas i małże i gotować na wolnym ogniu przez 5-10 minut, aż ryby i owoce morza jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
ŻabnicaŻabnica
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
KałamarnicaKałamarnica
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Podawać Buridda na kromki tosty czosnek włoski chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn