Burgery z czarnej fasoli z indyka z banalną salsą

Burgery z czarnej fasoli z indyka z banalną salsą
Burgery z czarnej fasoli z indyka z banalną salsą może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 4,82 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 850 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz sok z limonki, oliwę z oliwek, mielonego indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Hamburgery Z Czarnej Fasoli Salsa, Salsa-Burgery Z Czarnej Fasoli, oraz Burgery z czarnej fasoli z salsą Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do salsy: w dużej misce, połączyć wszystkie składniki i wymieszać je razem. Przykryć pojemnik i schłodzić salsę, aż będzie gotowa do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Na hamburgery: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. W dużej misce, połączyć indyka, fasola, chipsy tortilla, przyprawa domu, chile w proszku, i kminek. Użyj rąk, aby uformować mieszaninę na 8 równych rozmiarów pasztecików, w razie potrzeby pracując partiami. Gotować paszteciki, aż nie będzie już różowy w środku, 4 do 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Przenieść patelnię do piekarnika i piec przez 2 do 3 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Przenieś paszteciki do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6
Służyć: łyżka banalny mieszankę salsy na hamburgery. Top z plasterkami awokado i kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
7
Połącz wszystkie składniki. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 6 miesięcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn