Burgery Z Czarnej Fasoli

Burgery Z Czarnej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj burgerów z Czarnej Fasoli. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 12g białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, pieprz, farro, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Burgery Z Czarnej Fasoli, Burgery Z Czarnej Fasoli, oraz Burgery Z Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
W rondlu, przykryć fasolę z 2 cale wody. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż do miękkości, około 1 godziny; dodać wodę w razie potrzeby, aby utrzymać fasolę pokrytą przez 2 cale. Gdy fasola będzie miękka, doprawić je solą i odstawić na 5 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Tymczasem w rondlu podgrzej 1/2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać farro i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
4
Dodać 1 1/2 szklanki wody i szczyptę soli i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić, aż ziarna są al dente, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
WodaWoda
SólSól
5
Na małej patelni podgrzej pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać pokrojoną w kostkę cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Dodaj pokruszony czerwony pieprz i czosnek i gotować, aż pachnące, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
CzosnekCzosnek
8
W robocie kuchennym, pulse wszystkie oprócz 1/2 szklanki fasoli do grubego puree; przenieść do miski. Złóż w pozostałych 1/2 szklanki fasoli, farro, mieszanka cebuli, jajka, bułka tarta, bazylia, kolendra, pieprz i 1 łyżeczka soli. Uformuj mieszaninę na 8 pasztecików. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
KolendraKolendra
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
FasolaFasola
FarroFarro
CebulaCebula
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
W dużej, nieprzywierającej patelni podgrzej 1/8 cala oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj hamburgery i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż rumiane i ogrzewane przez, o 6 protokół.
11
Przenieś hamburgery do bułek. Top z dymną czerwoną papryką
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
RolkaRolka
12
Spread i plastry cebuli, zamknąć hamburgery i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CebulaCebula
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn