Burgery z bazylii z suszonym na słońcu majonezem pomidorowym
Burgery z bazylii z suszonym na słońcu majonezem pomidorowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,33 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Mieszanka częściowo odtłuszczonego sera mozzarella, suszonych pomidorów, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można podążać za tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery z bazylii z suszonym na słońcu majonezem pomidorowym, Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, oraz Makaron Pesto z suszonych pomidorów z Zoodles podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połącz pomidory i wodę.
Odstawić na 5 minut; odcedzić. W robocie kuchennym połączyć majonez i pomidory; przykryć i przetworzyć do zmieszania. Schłodzić do podania.
W dużej misce połączyć sos Worcestershire, bazylię, włoską przyprawę, czosnek, pieprz i sól. Crumble wołowiny na mieszankę i dobrze wymieszać. Uformuj w 12 cienkich pasztecików.
Umieścić 2 łyżki sera na sześciu pasztecikach; wierzch z pozostałymi pasztecikami i mocno przycisnąć krawędzie, aby uszczelnić.
Zwilżyć papierowy ręcznik olejem kuchennym; używając szczypiec o długiej rękojeści, lekko pokryć stojak na grill. Grill hamburgery, pokryte, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ognia przez 5-7 minut z każdej strony lub aż termometr mięsa odczyta 160° i soki będą czyste.
Podawać na bułeczkach z mieszanką majonezu i dodatkową bazylią w razie potrzeby.