Burgery rybne Floribbean z sosem tropikalnym
Potrzebujesz pescatarian danie główne? Burgery rybne Floribbean z sosem tropikalnym mogą być super przepisem do wypróbowania. Za 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 31g białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 50 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka marynaty, ząbków czosnku, liści sałaty i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 95%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Burgery rybne z sosem ziołowym, Floribbean Fiesta Steak, oraz Floribbean " Grouper z czerwoną papryką-dżem z papai.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze osiem składników; przykryj i wstaw do lodówki do podania.
W dużej misce wymieszaj białko jaja, cebulę, bułkę tartą, kolendrę, przyprawę szarpaną, czosnek i sól.
Umieść rybę w robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj, aż drobno posiekasz.
Dodaj do mieszanki białek i dobrze wymieszaj. Uformuj sześć hamburgerów.
Spryskaj obie strony hamburgerów sprayem do gotowania. Zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym; używając szczypiec z długim uchwytem, lekko posmaruj ruszt grillowy. Grilluj hamburgery pod przykryciem, na średnim ogniu lub piecz 4 cale. od ciepła przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr odczyta 160°.
Podawaj na bułce z sałatą, awokado i 5 łyżeczkami tropikalnego sosu.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rozdział 24 ogień i zalać ogień Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
![Rozdział 24 ogień i powódź ogień Pinot Noir]()
Rozdział 24 ogień i powódź ogień Pinot Noir
Studium w terrior jednym słowem, ogień. Jest bardziej czerwony niż jego odpowiedniki, z zapachami wiśni, malin, cedru i dna lasu. Taninowy Składnik tekstury opasuje wino, służąc jako trampolina, utrzymując je w wysokim odcieniu i elegancji.