Burgery rybne Floribbean z sosem tropikalnym

Burgery rybne Floribbean z sosem tropikalnym
Potrzebujesz pescatarian danie główne? Burgery rybne Floribbean z sosem tropikalnym mogą być super przepisem do wypróbowania. Za 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 31g białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 50 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka marynaty, ząbków czosnku, liści sałaty i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 95%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Burgery rybne z sosem ziołowym, Floribbean Fiesta Steak, oraz Floribbean " Grouper z czerwoną papryką-dżem z papai.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze osiem składników; przykryj i wstaw do lodówki do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
W dużej misce wymieszaj białko jaja, cebulę, bułkę tartą, kolendrę, przyprawę szarpaną, czosnek i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa JerkPrzyprawa Jerk
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Umieść rybę w robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodaj do mieszanki białek i dobrze wymieszaj. Uformuj sześć hamburgerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
5
Spryskaj obie strony hamburgerów sprayem do gotowania. Zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym; używając szczypiec z długim uchwytem, lekko posmaruj ruszt grillowy. Grilluj hamburgery pod przykryciem, na średnim ogniu lub piecz 4 cale. od ciepła przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr odczyta 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6
Podawaj na bułce z sałatą, awokado i 5 łyżeczkami tropikalnego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rozdział 24 ogień i zalać ogień Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,1 na 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
Rozdział 24 ogień i powódź ogień Pinot Noir
Rozdział 24 ogień i powódź ogień Pinot Noir
Studium w terrior jednym słowem, ogień. Jest bardziej czerwony niż jego odpowiedniki, z zapachami wiśni, malin, cedru i dna lasu. Taninowy Składnik tekstury opasuje wino, służąc jako trampolina, utrzymując je w wysokim odcieniu i elegancji.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia67
Magazyn