Burgery Portobello

Burgery Portobello
Burgery Portobello mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka papryki, liście sałaty, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Burgery Portobello, Burgery Portobello, oraz Burgery Portobello dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj grzyby do torby. Uszczelnić i marynować w temperaturze pokojowej przez 2 godziny, od czasu do czasu obracając worek.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Grzyby wyjąć z worka; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MarynataMarynata
3
Przygotować grill do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
5
Umieść połówki pieprzu na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 15 minut lub do poczernienia, okazjonalnie obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
7
Odstawić na 10 minut. Obierz. Zarezerwuj 1 połowę pieprzu do innego użycia. Drobno posiekać 1 połowę pieprzu; umieścić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodać majonez, 1/2 łyżeczki oleju i zmieloną paprykę czerwoną; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
MajonezMajonez
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Umieść grzyby, boki skrzelowe w dół, na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 4 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Miejsce bułki, Wyciąć Boki w dół, na grill rack pokryte sprayem do gotowania; grill 30 sekund z każdej strony lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Rozprowadzić 2 łyżki mieszanki majonezu na górnej połowie każdej bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
12
Umieść 1 grzyb na dolnej połowie każdej bułki. Na każdy grzyb nałożyć 1 plasterek pomidora i 1 liść sałaty; przykryć połówkami bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
GrzybyGrzyby
PomidorPomidor
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn