Burger Z Tuńczykiem
Tuńczyk Burger jest bezmleczny i pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 243 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu. Za 99 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 171 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Działa dobrze jako danie główne w bardzo przystępnej cenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jeśli masz pod ręką bułkę tartą, oliwę z oliwek, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Burger Z Tuńczykiem, Burger Z Tuńczykiem, oraz Burger Z Tuńczykiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce wymieszaj tuńczyka, bułkę tartą i jajko i lekko wymieszaj.
Dodaj cebulę, seler, pimento (jeśli używasz), sok z cytryny, chrzan, czosnek i pieprz i ponownie wymieszaj. Uformuj mieszaninę w 4 placki.
Rozgrzej olej na patelni nieprzywierającej na średnim ogniu i gotuj placki pod przykryciem na złoty kolor. Ostrożnie odwróć placki i gotuj drugą stronę przez 5 minut. Zakończ pieczenie w piekarniku na złoty kolor.
Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel
Merlot, Malbec i Zinfandel to świetny wybór na burgera. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Winnica Pepper Bridge Merlot z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 67 dolarów za butelkę.
Pepper Bridge Winery Merlot
Nasz Merlot 2011 jest bogaty, okrągły i misternie warstwowy. Ziemisty bukiet wiśni i dzikich jagód tańczy na nosie tego wina, poparty kwiatową letnią bryzą. Nuty fiołków, palonej kawy, przypraw i minerałów splatają się przez podniebienie. To wino jest eleganckie z mocno wyrzeźbioną ramą z kwaśnych i polerowanych tanin, które wywołują długie i harmonijne wykończenie.