Burger z pomidorami i mozzarellą

Burger z pomidorami i mozzarellą
Burger z pomidorami i mozzarellą to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz pod ręką pieprz, bazylia, mozzarella i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Burger z indyka faszerowany mozzarellą z pomidorem i bazylią, Burger Wołowy Z Mozzarellą, oraz Pesto & Mozzarella Indyk Burger.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 F. pokrój cienki kawałek z zaokrąglonego DNA każdego pomidora, aby siedzieli prosto. Każdy pomidor pokroić na pół poziomo. Ułóż połówki pomidorów, pocięte bokiem do góry, na płytkiej patelni do pieczenia lub obramowanej blasze do pieczenia wyłożonej folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Skropić olejem, następnie posypać solą i pieprzem. Czosnek rozsypać na pomidorach. Pieczeń, aż zmiękną i rozgrzane przez, o 15 protokół. (Niedojrzałe pomidory mogą trwać od 5 do 15 minut dłużej.) W międzyczasie pokroić mozzarellę na sześć plastrów o grubości 1/2 cala. Za pomocą szpatułki kanapkę każdy plasterek sera między 2 gorącymi połówkami pomidorów. Ciepło pomidorów lekko stopi ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Skropić sokami zebranymi na patelni i udekorować bazylią.Wskazówka: aby łatwo pokroić miękki ser, taki jak świeża mozzarella, najpierw zamrozić go na 30 minut. Doprowadzić plastry do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem przepis.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarellaświeża Mozzarella
Ser MiękkiSer Miękki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn