Buraki, boczek i dymka

Buraki, boczek i dymka
Buraki, boczek i dymka zajmuje około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Ta przystawka ma 209 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sos chrzanowy ze słoika, crème fraîche, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Kanapki z boczkiem i jajkiem z marynowaną dymką, Kanapki z boczkiem i jajkiem z marynowaną dymką, oraz Serowa Zapiekanka ziemniaczana z karmelizowaną cebulą, Gruyere, boczkiem i chrupiącą cebulą.

Instrukcje

1
Buraki pokroić w ćwiartki i wrzucić do miski z dymką. Smażyć pancettę lub boczek na odrobinie oleju, aż będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Zdjąć z ognia i natychmiast przewrócić buraki. W tym momencie danie może być podawane lub schłodzone. Jeśli robisz z wyprzedzeniem, Usuń 1 godzinę lub więcej z wyprzedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
3
Aby podać, wymieszaj crme frache ze świeżo startym chrzanem, sokiem z cytryny i przyprawami. Smak i dostosować się do być tak ognisty, jak chcesz. Łyżka sosu na buraki i podać resztę na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn