Buraki, boczek i dymka
Buraki, boczek i dymka zajmuje około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Ta przystawka ma 209 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sos chrzanowy ze słoika, crème fraîche, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Kanapki z boczkiem i jajkiem z marynowaną dymką, Kanapki z boczkiem i jajkiem z marynowaną dymką, oraz Serowa Zapiekanka ziemniaczana z karmelizowaną cebulą, Gruyere, boczkiem i chrupiącą cebulą.
Instrukcje
Buraki pokroić w ćwiartki i wrzucić do miski z dymką. Smażyć pancettę lub boczek na odrobinie oleju, aż będzie złoty.
Zdjąć z ognia i natychmiast przewrócić buraki. W tym momencie danie może być podawane lub schłodzone. Jeśli robisz z wyprzedzeniem, Usuń 1 godzinę lub więcej z wyprzedzeniem.
Aby podać, wymieszaj crme frache ze świeżo startym chrzanem, sokiem z cytryny i przyprawami. Smak i dostosować się do być tak ognisty, jak chcesz. Łyżka sosu na buraki i podać resztę na boku.