Bulgur i ciecierzyca z konserwowanym winegretem cytrynowym

Bulgur i ciecierzyca z konserwowanym winegretem cytrynowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj Bulgur i ciecierzycę z konserwowanym winegretem cytrynowym. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, gruboziarnistą pszenicę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka z komosy ryżowej z cytryną i ciecierzycą, Przyprawiona ciecierzyca z Fetanem i cytryną konserwową, oraz Chrupiący Bas W Paski Z Zakonserwowaną Cytryną, Ciecierzycą I Kuskusem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn