Budyń Z Wątróbki Wieprzowej

Budyń Z Wątróbki Wieprzowej
Budyń z wątróbki wieprzowej wymaga z grubsza 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mielone ziele angielskie, masło, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Pasztet z wieprzowiny i wątroby, Pasztet Z Duńskiej Wątróbki Wieprzowej, oraz Pulpety z wątróbki drobiowej i wieprzowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Włożyć wątróbkę, mieloną wieprzowinę, sól, pieprz, ziele angielskie i cebulę do robota kuchennego lub maszynki do mielenia mięsa i pozostawić do uruchomienia, aż mieszanina będzie jeszcze lekko zgrubna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
WątrobaWątroba
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
3
Aby zrobić sos: roztopić masło na małym ogniu. Wymieszać z mąką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
4
Dodaj mleko, mieszając, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5
Wymieszać sos, jajko i mięso i wymieszać. Włożyć do formy z dwoma liśćmi laurowymi na wierzchu formy i piec przez godzinę do półtorej godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn