Budyń z jeżyn, cytryny i Gingersnap

Budyń z jeżyn, cytryny i Gingersnap
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 543 kalorie, 7G białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, żółtka, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sernik Cytrynowy Z Skórką Gingersnap, Sernik cytrynowy z skórką Gingersnap, oraz Skinny Lemon Gingersnap Cheesecake Bars.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia; ubić cukrem, sokiem z cytryny, skórką z cytryny, śmietaną i szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Dodać jajka i żółtka; ubić do miksowania. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina będzie wystarczająco gęsta, aby pozostawić ścieżkę z tyłu łyżki, gdy palec zostanie narysowany w poprzek, stale mieszając, 6 do 7 minut (nie gotować). Przecedzić do średniej miski. Przykryć folią, naciskając bezpośrednio na lemon curd. Schłodzić co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Wrzucić wszystkie składniki w średniej misce do herbu, lekko miażdżąc niektóre jagody, aby uwolnić soki. Przykryć i schłodzić, aż cukier się rozpuści i powstanie soki, około 3 godzin. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Umieść ciasteczka w dużej plastikowej torebce. Zmiażdżyć ciasteczka z młotkiem lub wałkiem do ciasta, aż największe kawałki są o 1/2 cala. Za pomocą miksera elektrycznego, ubij śmietanę, mascarpone i szczyptę soli w dużej misce, aż uformują się szczyty. Ułóż sześć 8-uncjowych szklanek parfait lub kubków kompot na powierzchni roboczej. Łyżka 4 do 5 jagód i niektóre soki w misce do każdej filiżanki. Przykryć i schłodzić pozostałe jagody w misce do serwowania. Łyżka 1/4 szklanki mascarpone bitą śmietaną na jagody w każdej filiżance, rozłożenie w równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
MascarponeMascarpone
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
KompotKompot
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj obfite 1 łyżkę twarogu, rozprzestrzeniając się na krawędzie.
3
Posypać 1 łyżką pokruszonych pierników. Powtórz warstwę jeszcze 1 raz z mascarpone bitą śmietaną, twarogiem cytrynowym i pokruszonymi piernikami. Wierzch z pozostałą śmietaną. Przykryć; schłodzić desery co najmniej 1 godzinę i do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
MascarponeMascarpone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
4
Odkryj desery. Pozostałą mieszankę jagodową łyżką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn