Budyń z dyni (Zapalniczka )
Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,16 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, brązowy cukier, dynia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Budyń chlebowy z sosem Bourbon (jaśniejszy ), Bobby ' s Lighter fresh Fruit Bread Pudding, oraz Budyń Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Smar dno i boki springform pan, 10x3 cale.
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chleba, porzeczki i pekan w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z chlebem, porzeczkami i orzechami pekan.
Pozostawić mieszaninę 10 minut; łyżka do springform pan.
Piec 50 do 60 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić 10 minut; usunąć stronę patelni.
Podawać na ciepło ze śmietaną. Przechowywać w lodówce pozostały budyń.