Budyń z dyni (Zapalniczka )

Budyń z dyni (Zapalniczka )
Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,16 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, brązowy cukier, dynia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Budyń chlebowy z sosem Bourbon (jaśniejszy ), Bobby ' s Lighter fresh Fruit Bread Pudding, oraz Budyń Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Smar dno i boki springform pan, 10x3 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chleba, porzeczki i pekan w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z chlebem, porzeczkami i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pozostawić mieszaninę 10 minut; łyżka do springform pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
4
Piec 50 do 60 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
5
Odstawić 10 minut; usunąć stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podawać na ciepło ze śmietaną. Przechowywać w lodówce pozostały budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn