Budyń Z Czekolady Mlecznej

Budyń Z Czekolady Mlecznej
Budyń z mlecznej czekolady to bezglutenowe deser. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. Jeśli masz mleczną czekoladę, ekstrakt z wanilii, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Budyń Z Czekolady Mlecznej, Budyń Z Czekolady Mlecznej, oraz Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego.

Instrukcje

1
Umieścić czekoladę w misce małe mieszanie bowl.In w drugiej misce wymieszać cukier, kakao, skrobię kukurydzianą i sól; ubić żółtka i 1/2 szklanki mleka, aż smooth.In duży rondel na dużym ogniu, doprowadzić Pozostałe 1 szklanka mleka i 1/2 szklanki śmietany na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Wlać gorącą mieszaninę mleka do miski z czekoladą i ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Stale ubijając, powoli wlać gorącą mieszaninę czekolady do mieszaniny jaj, aż do całkowitego włączenia i rozpuszczenia kakao.Powrót krem do rondla. Gotować, stale mieszając, na średnim ogniu, aż zgęstnieje, o 10 protokół (mój był gruby w pięciu, w którym to momencie zmniejszyłem ogień do niskiej i gotowane jeszcze minutę lub dwie). Nie pozwól, aby mieszanina dotarła do gotowanego na wolnym ogniu. Jeśli krem zaczyna mocno parować, wymieszaj go, z ognia, na chwilę przed powrotem do góry pieca. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Połóż na budyniu kawałek woskowanego papieru lub pergaminu i pozostaw do ostygnięcia przez około 30 minut w temperaturze pokojowej.
5
Przenieść do lodówki, aby schłodzić.Gdy pudding jest schłodzony, ubij śmietanę, aż uformują się szczyty. Ubić w cukrze i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Warstwę budyniu w szklankach z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn