Budyń ryżowy z bananem
Banana Rice Pudding to bezglutenowy i laktoovo-wegetariański przepis na 2 porcje. Jedna porcja zawiera 633 kalorie , 8 g białka i 15 g tłuszczu . Za 46 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Taste of Home. Sprawdza się jako niedrogi deser. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i kup banana, ryż, ryż i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 10 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 35% , to danie nie jest tak doskonałe. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Baked Banana Pudding With Rum Sauce , Banana Chocolate Pudding Cake i Banana Chocolate Pudding .
Instrukcje
W misce wymieszaj ryż i cukier. Całkowicie ostudź. Dodaj bitą śmietanę i banana. Przykryj i schłódź do momentu podania. Nałóż łyżką do naczyń do serwowania; udekoruj miętą, jeśli chcesz.