Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Quinoa Pudding spróbować. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 10g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 17 minut. Jeśli masz wodę, odwodniony kokos, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Quinoa, Budyń Quinoa, oraz Budyń Quinoa Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść komosę ryżową na drobnym sitku; umieść sito w dużej misce. Przykryj quinoa wodą. Używając rąk, pocierać ziarna przez 30 sekund; spłukać i odsączyć. Powtórz procedurę dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-o
2
Dobrze odcedzić i umieścić w dużym rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać nasiona i fasolę do quinoa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
4
Dodaj 1 1/2 szklanki wody, skórkę pomarańczową, sól, cynamon i anyż. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć, zmniejszyć ciepło do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
Papier Ryżowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Wymieszać z mlekiem i cukrem; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 22 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać w kokosie i rodzynki; dusić, odkryte, dodatkowe 20 minut lub aż mieszanina jest gęsta i kremowa, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Pasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
6
Usuń z ognia; wyrzucić wanilii, cynamon i anyż. Stopniowo dodaj 1 szklankę gorącego budyniu do jajka, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaninę do patelni, mieszając aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej