Budyń na parze z sosem cytrynowym może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szczyptę soli, melasy, rodzynek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cytrynowy Budyń Na Parze, Cytrynowy Imbir Budyń Na Parze, oraz Budyń żurawinowy na parze z kremowym sosem maślano-pomarańczowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Lekko płaszcz 2 1/2-quart piekarnik bezpieczne miski z sprayem do gotowania; linia z folii. Lekko pokryć powierzchnię folii sprayem do gotowania. Odstawić.
Beat 3 łyżki masła na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 2 minuty lub do puszystego. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Dodaj mieszaninę mąki, 1 1/4 szklanki mleka i melasę do masła, ubijając do wymieszania. Wymieszać z sosem jabłkowym i rodzynkami. Wymieszać łyżkę do przygotowanej miski; przykryć miskę folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Aby przygotować sos, połącz 3/4 szklanki cukru i 6 kolejnych składników (przez sól) w średnim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką do uzyskania gładkości. Gotować, często mieszając, 4 minuty lub aż zgęstnieje.