Budyń na parze z dziką jagodą to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, świeże jajko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Budyniowy Maine Wild Blueberry, Parzony dziki bas w paski z imbirem i szalotki, oraz bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy.
Instrukcje
1
Przygotować ogień o średnim ogniu, z płomieniami od czasu do czasu Lizać ruszt grillowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Niech pali się równomiernie, aż zaczną powstawać świecące, pokryte popiołem Żary, około 45 minut. Następnie użyj łopaty węglowej lub innego podobnego narzędzia, aby zeskrobać łóżko z żaru na bok paleniska.
3
Wrzuć masło do metalowej miski i umieść je bezpośrednio na ruszcie grillowym. Pozostawić masło do stopienia, około 1 minutę, i przenieść miskę do miejsca spoczynku, aby lekko ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać cukier, mleko i jajko do masła i ubijać, aż mieszanina będzie lekka i spieniona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Mleko
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Wymieszać ze skórką waniliową i cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Cytrynowa
Wanilia
6
W osobnej misce delikatnie ubić mąkę, proszek do pieczenia i sól, aby połączyć. Wrzuć suche składniki do mokrych składników na raz i złóż za pomocą szpatułki, aby utworzyć ciasto. Nie przejmuj się, jeśli tekstura jest nadal trochę grudkowata, o ile nie ma suchych plam.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Obficie posmaruj metalową miskę 1-quart i rozetrzyj połowę jagód na dnie. Zeskrobać ciasto na wierzchu jagód. Pozostałe jagody rozsypać na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki Amerykańskie
Jagody
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Umieść kamienie do pieczenia lub ręcznik na dnie holenderskiego piekarnika. Reszta ciasto wypełnione miskę na szczycie kamieni lub ręcznik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Ręczniki Kuchenne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Wlać wystarczającą ilość wody do holenderskiego piekarnika, aby dotrzeć do połowy strony miski. Przykryj garnek i połóż go na łóżku świecącego żaru. Łopata dodatkowe świecące Żary na górze pokrywy. Pozostaw budyń na parze przez 40 do 50 minut lub do momentu, gdy będzie twardy w dotyku, a drewniany szpikulec włożony do środka wyjdzie czysty. Pozostaw budyń w odkrytym garnku przez 15 minut, a następnie przekręć go na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Szaszłyki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona