Budyń Na Parze Z Dziką Jagodą

Budyń Na Parze Z Dziką Jagodą
Budyń na parze z dziką jagodą to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, świeże jajko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Budyniowy Maine Wild Blueberry, Parzony dziki bas w paski z imbirem i szalotki, oraz bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy.

Instrukcje

1
Przygotować ogień o średnim ogniu, z płomieniami od czasu do czasu Lizać ruszt grillowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Niech pali się równomiernie, aż zaczną powstawać świecące, pokryte popiołem Żary, około 45 minut. Następnie użyj łopaty węglowej lub innego podobnego narzędzia, aby zeskrobać łóżko z żaru na bok paleniska.
3
Wrzuć masło do metalowej miski i umieść je bezpośrednio na ruszcie grillowym. Pozostawić masło do stopienia, około 1 minutę, i przenieść miskę do miejsca spoczynku, aby lekko ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać cukier, mleko i jajko do masła i ubijać, aż mieszanina będzie lekka i spieniona.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wymieszać ze skórką waniliową i cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
WaniliaWanilia
6
W osobnej misce delikatnie ubić mąkę, proszek do pieczenia i sól, aby połączyć. Wrzuć suche składniki do mokrych składników na raz i złóż za pomocą szpatułki, aby utworzyć ciasto. Nie przejmuj się, jeśli tekstura jest nadal trochę grudkowata, o ile nie ma suchych plam.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Obficie posmaruj metalową miskę 1-quart i rozetrzyj połowę jagód na dnie. Zeskrobać ciasto na wierzchu jagód. Pozostałe jagody rozsypać na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
JagodyJagody
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Umieść kamienie do pieczenia lub ręcznik na dnie holenderskiego piekarnika. Reszta ciasto wypełnione miskę na szczycie kamieni lub ręcznik.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Wlać wystarczającą ilość wody do holenderskiego piekarnika, aby dotrzeć do połowy strony miski. Przykryj garnek i połóż go na łóżku świecącego żaru. Łopata dodatkowe świecące Żary na górze pokrywy. Pozostaw budyń na parze przez 40 do 50 minut lub do momentu, gdy będzie twardy w dotyku, a drewniany szpikulec włożony do środka wyjdzie czysty. Pozostaw budyń w odkrytym garnku przez 15 minut, a następnie przekręć go na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
SzaszłykiSzaszłyki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Budyń pokroić w plasterki i podawać.
11
Z Campfire Cookery: przygody przepisy i inne ciekawostki na Wielki Plener przez Sarah Huck i Jaimee Young. Copyright © 2011 Sarah Huck and Jaimee Young Stewart. Przedmowa © 2011 Melissa Clark. Zdjęcia © 2011 Tara Donne. Opublikowany w 2011 roku przez Stewart, Tabori & Chang, imprint of ABRAMS.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn