Budyń jabłkowo-chlebowy z ciepłym sosem maślanym
Slow-Cooker jabłkowy budyń chleb z ciepłym sosem Butterscotch może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Idź do sklepu i odbierz krem, karmelki, 1/4 qt. mleko i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Budyń jabłkowy z ciepłym sosem maślanym, Wolno gotujące Jabłko chrupiące z ciepłym sosem waniliowym, oraz Powolna Kuchenka Jabłko Orzech Chleb Budyń.
Instrukcje
Karmelki mikrofalowe i 1 szklanka mleka w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 1 do 2 min. lub do całkowitego rozpuszczenia karmelków, mieszając po 1 min.
Dodać nadzienie szarlotki, śmietanę, jajka, cynamon i 1 szklankę pozostałego mleka; dobrze wymieszać. Wymieszać z chlebem.
Wlać do wolnej kuchenki rozpylonej sprayem do gotowania; przykryć pokrywką. Gotować na niskim 4 do 5 godzin.
Ubić pudding wymieszać i pozostałe mleko w misce do mikrofalówki z trzepaczką 2 min. tuż przed podaniem puddingu. Kuchenka mikrofalowa 2 min., mieszając po każdej minucie. Łyżka na poszczególnych porcjach ciepłego budyniu.