Need a deser bezglutenowy? Głęboki budyń czekoladowy może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, półsłodką czekoladę, kakao w proszku i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Głęboki, Ciemny Budyń Czekoladowy, Deep-Dish Warstwowy Budyń Bananowy, oraz Deep Chocolate Gateau dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić cukier w dużej misce. Przesiać na nim skrobię kukurydzianą, kakao i sól.
Dodać 1/2 szklanki mleka i wymieszać mieszaninę, aby uzyskać gęstą pastę. Lekko ubić żółtka, następnie dodać je do mieszanki skrobi kukurydzianej, ubijając, aby dobrze wymieszać. Owiń wilgotny ręcznik wokół podstawy miski, aby zapobiec przesuwaniu się po dodaniu poparzonego mleka.
Tymczasem, w grubym dnie 2-quart rondel, połączyć pozostałe 2 szklanki mleka i śmietany. Doprowadzić je tylko do wrzenia, a następnie wyjąć garnek z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Wlać niewielką ilość gorącego płynu do mieszanki kukurydziano-kakaowej, stale ubijając. Kontynuuj ubijanie mieszanki mleczno-śmietanowej do miski stopniowo, aż cała ciecz zostanie włączona, a mieszanina będzie gładka. Wypłucz garnek używany do oparzenia mleka i śmietany, ale nie susz go: pomoże to zapobiec przypaleniu budyniu na dnie.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Wlać krem do czystego garnka i dodać wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Przygotuj czyste sito siatkowe na średniej wielkości misce. Powrót garnek do pieca i mieszać drewnianą łyżką na małym lub średnim ogniu, aż krem zgęstnieje, o 5 do 7 minut. Powinno się zbliżyć, ale nigdy nie do końca osiągnąć, gotować i być o konsystencji majonezu, gdy jest gotowy. Ten krem zachowuje się dziwnie, możesz obawiać się, że coś poszło strasznie nie tak, ale naciskaj! Staje się coraz bardziej grudkowaty do tego stopnia, że gdy osiąga odpowiednią grubość, wydaje się wręcz masywny: nieważne! Szybko wyjmij garnek z elementu i przelej przez sito do czystej miski, naciskając krem gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Dodaj drobno posiekaną lub startą czekoladę w 2 dodatkach, delikatnie mieszając czystą drewnianą łyżką lub gumową łopatką, aż czekolada stopi się gładko w budyniu. Łyżka budyniu do 6 do 8 porcji dania lub kielichy i schłodzić co najmniej 6 godzin lub przez noc. Jeśli lubisz budyń bez skóry na wierzchu, naciśnij folię na powierzchnię ciepłego budyniu w naczyniach do serwowania. Jeśli skóra na budyniu czekoladowym sprawia, że jesteś szczęśliwie nostalgiczny, poczekaj, aż puddingi będą zimne przed pokryciem. Budyń można zrobić do 2 dni przed czasem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
8
Podawać tak jak jest, lub z odrobiną lekko osłodzonej bitej śmietany na prawdziwie dekadencki deser.