Budyń Czekoladowy Amarantowy + Thermador Steamy Soiree

Budyń Czekoladowy Amarantowy + Thermador Steamy Soiree
Czekoladowy budyń amarantowy + Thermador Steamy Soiree to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan extract, chile proszek, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 6 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gorąca Czekolada, Budyń amarantowy z kremem Amaretto, oraz Pudding ryżowy z imbirem, amarantusem i Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu ubić 5 pierwszych składników i 1 łyżkę cukru. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować 25-30 minut, odsłaniając i często mieszając, aż amarantus będzie miękki. Uważaj, aby mleko się nie zagotowało.
Składniki, których będziesz potrzebować
AmarantAmarant
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
2
Pozostałą 1 łyżkę cukru i jajka ubić razem. Chochla około 1/2 szklanki gorącej mieszanki amarantusa do mieszaniny jaj, stale ubijając, aby hartować jajka. Na patelni ubijamy mieszankę jajeczną do mieszanki amarantusa. Gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
AmarantAmarant
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
ChochlaChochla
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią. Stopniowo dodawać czekoladę, mieszając, aż się rozpuści.Napełnij dużą miskę lodowatą wodą. Ostrożnie umieścić patelnię w łaźni lodowej i pozostawić budyń do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę (budyń będzie nadal gęstnieć jak dreszcze).
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podawać udekorowane posiekanymi orzechami włoskimi na dodatek chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn