Budyń Czekoladowy Amarantowy + Thermador Steamy Soiree

Budyń Czekoladowy Amarantowy + Thermador Steamy Soiree
Czekoladowy budyń amarantowy + Thermador Steamy Soiree to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan extract, chile proszek, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 6 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gorąca Czekolada, Budyń amarantowy z kremem Amaretto, oraz Pudding ryżowy z imbirem, amarantusem i Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu ubić 5 pierwszych składników i 1 łyżkę cukru. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować 25-30 minut, odsłaniając i często mieszając, aż amarantus będzie miękki. Uważaj, aby mleko się nie zagotowało.
Składniki, których będziesz potrzebować
AmarantAmarant
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Pozostałą 1 łyżkę cukru i jajka ubić razem. Chochla około 1/2 szklanki gorącej mieszanki amarantusa do mieszaniny jaj, stale ubijając, aby hartować jajka. Na patelni ubijamy mieszankę jajeczną do mieszanki amarantusa. Gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
AmarantAmarant
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
ChochlaChochla
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią. Stopniowo dodawać czekoladę, mieszając, aż się rozpuści.Napełnij dużą miskę lodowatą wodą. Ostrożnie umieścić patelnię w łaźni lodowej i pozostawić budyń do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę (budyń będzie nadal gęstnieć jak dreszcze).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podawać udekorowane posiekanymi orzechami włoskimi na dodatek chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn