Budyń Czekoladowy
Budyń czekoladowy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ten deser ma 761 kalorii, 11g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, natychmiastowe mleko beztłuszczowe, kakao przetworzone w Holandii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 38%. Podobne przepisy to Budyń czekoladowy bez jaj | Easy Pudding s, Czekoladowy budyń chlebowy z dwoma sosami czekoladowymi i korą migdałową, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z orzechami włoskimi i kawałkami czekolady.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść 1 3/4 szklanki suchego budyniu wymieszać w średnim rondlu.
Dodać mleko i śmietanę i ubijać do połączenia. Na średnim ogniu doprowadzić mieszaninę do wrzenia, stale delikatnie ubijając. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj przez 4 minuty, kontynuując ubijanie.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Wlać mieszaninę przez sito i do poszczególnych potraw lub 1 1/2-quart danie do serwowania. Przykryj powierzchnię budyniu folią.
Umieść w lodówce, aby całkowicie schłodzić przed podaniem, około 4 godzin.
W dużej misce lub plastikowym pojemniku z pokrywką połącz kakao, skrobię kukurydzianą, cukier, suche mleko instant beztłuszczowe i sól. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 miesiąca.