Budyń czekoladowo-słodowy
Pudding czekoladowy i słodowy może być tylko deserem, którego szukasz. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Chocolate Malt Pudding Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfection, Pudding Czekoladowy Słodowy, oraz Czekoladowy Budyń Chlebowy # SundaySupper.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki połączyć w średnim, ciężkim rondlu, dobrze mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mleko do mieszaniny cukru, stale mieszając trzepaczką, aż do dobrze wymieszanego.
Umieścić patelnię na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 1 minutę lub do zgęstnienia, stale mieszając trzepaczką.
Dodać wiórki czekoladowe i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać wanilią.
Do miski wlać budyń; powierzchnię puddingu przykryć folią. Wyluzuj.
Usuń plastikową folię; łyżka 2/3 szklanki budyniu do każdej z 6 misek.
Każdą porcję posypać 2 łyżeczkami zmiażdżonych słodowanych kulek mlecznych.