Chleb Małpi Karmelowo-Orzechowy
Karmelowo-orzechowy chleb Małpi może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ciasto biszkoptowe, karmelowy SOS lodowy, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Karmelowy Chleb Z Orzechami Pekan, Chleb Małpi Karmelowo-Orzechowy, oraz Chleb Małpi Karmelowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj 10-calową patelnię rurową ze skróceniem.
Rozprowadzić 1/3 szklanki karmelu na patelni.
Posypać 1/3 szklanki orzechów pekan. W płytkim naczyniu wymieszaj cukier i gałkę muszkatołową.
Wlać masło do innego płytkiego naczynia.
Rozwiń jedno opakowanie ciasta biszkoptowego.
Każdy biszkopt pokroić na 4 kawałki.
Każdy kawałek rolki w roztopionym maśle, a następnie w mieszaninie cukru. Upuść każdą do patelni, zakrywając dno.
Skropić 1/3 szklanki karmelu i posypać 1/3 szklanki orzechów pekan. Powtórz, układając pozostałe ciasto, Karmel i orzechy, kończąc na 1/3 szklanki karmelu.
Piec, aż top będzie złoty kolor i trochę chrupiące, 30 do 35 protokół.
Wyjąć z piekarnika i natychmiast włączyć na dużym talerzu.