Budyń Czekoladowo-Bananowy Tofu

Budyń Czekoladowo-Bananowy Tofu
Budyń czekoladowo-bananowy tofu może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 77 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bananów, cukru cukierniczego, mleka sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Bananowy Pudding Tofu, Budyń Czekoladowy Tofu, oraz Budyń Czekoladowy Tofu.

Instrukcje

1
Umieść banana, tofu, cukier, kakao w proszku, mleko sojowe i cynamon w blenderze. Przykryć i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
SoymilkSoymilk
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do poszczególnych potraw i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn