Budyń Chlebowy Żurawinowy

Budyń Chlebowy Żurawinowy
Budyń chleb żurawinowy może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. 10 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jajka , skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Budyń Chlebowy Żurawinowy, Budyń Chlebowy Żurawinowy, oraz Budyń Chlebowy Żurawinowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mleko, śmietana, cukier, jajka, skórka cytrynowa, sól, cynamon i fasola wanilii ubić razem w misce; złożyć w plastry bagietki, rodzynki i żurawinę. Odstawić do namoczenia na 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
żurawinażurawina
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
BagietkaBagietka
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło 12-calowy talerz do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
3
Przenieść mieszaninę chleba do przygotowanego naczynia ciasto; usunąć i wyrzucić wanilii. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Forma PieForma Pie
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć folię i piec, aż do budyniu jest ustawiony i lekko rumiane, o 15 więcej minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn