Rodzynkowy budyń chlebowy z jabłkami może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 41 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jeśli masz pod ręką jabłko, syrop karmelowy, białko jaja i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Budyń Chlebowo-Orzechowy, Budyń Chlebowy Z Rodzynkami, oraz Budyń Chlebowy Z Rumem I Rodzynkami.
Instrukcje
1
Rozerwać chleb na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
2
Rozprowadzić równomiernie na patelni z galaretką; wstawić do chłodnego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
Smażone Krewetki, Obrane
3
Odstawić na noc lub do wyschnięcia.
4
Połącz jajko i 5 kolejnych składników w dużej misce, ubijając trzepaczką do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać suszony chleb i jabłko do mieszaniny jaj, rzucając delikatnie zwilżyć; odstawić 30 protokół.