Budyń chlebowy z grzybami i porem

Budyń chlebowy z grzybami i porem
Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 33g tłuszczu i w sumie 424 kalorii. Ten przepis służy 10. Za 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś kostki chleba z rustykalnego wiejskiego bochenka, pancetty, pietruszki o płaskich liściach i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Budyń chlebowy z grzybami i porem, Budyń chlebowy z grzybami i porem, oraz Budyń pieczarkowy, porowy i parmezanowy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Rozłóż kostki chleba na blasze i piecz przez 15 do 20 minut, aż lekko się zrumienią. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
W międzyczasie rozgrzej olej i masło na dużej (12-calowej) patelni do smażenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj pancettę i gotuj przez 5 minut, aż zacznie się brązowieć. Dodaj pory i gotuj na średnim ogniu przez 8 do 10 minut, aż pory będą miękkie. Dodaj grzyby, estragon, sherry, 1 łyżkę soli i 11/2 łyżeczki pieprzu i gotuj przez 10 do 12 minut, aż większość płynu wyparuje, od czasu do czasu mieszając. Z ognia dodaj pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
W dużej misce wymieszaj jajka, śmietanę, wywar z kurczaka i 1 szklankę Gruyere.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
GruyereGruyere
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Dodaj kostki chleba i mieszankę grzybów, dobrze mieszając, aby połączyć. Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut, aby chleb wchłonął płyn. Dobrze wymieszaj i wlej do zapiekanki o wymiarach 2 1/2 do 3 kwart (13 x 9 x 2 cale).
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
7
Posyp pozostałą 1/2 szklanki Gruyere i piecz przez 45 do 50 minut, aż wierzch się zrumieni, a krem zastygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
GruyereGruyere
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Podawać na gorąco.
9
Zdjęcia: Steve Giralt
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn