Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami

Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami
Budyń chlebowy z dzikich grzybów wymaga ok. 5 godzin od początku do końca. Na 4,92 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Jeśli masz szalotkę, pietruszkę płaską, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 87 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami, Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami, oraz Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Upiec kostki chleba w 1 warstwie w dużej płytkiej patelni do pieczenia, aż złoto-brązowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
3
Rozdarć lub pokroić grzyby wzdłuż na kawałki o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4
Gotować szalotkę na maśle w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać grzyby, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować, aż płynne grzyby wydzielają odparuje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Dodać pietruszkę i czosnek i gotować, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
7
Zdjąć z ognia.
8
Ubijamy pół na pół, jajka, ser, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce. Wymieszać grzyby i kostki chleba, aż dobrze pokryte i odstawić 10 minut na chleb wchłonąć część mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
9
Tymczasem, masło ramekins, a następnie umieścić okrągły pergamin w dolnej części każdego i pergamin masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Łyżka wymieszać w ramekins i piec na blasze do pieczenia, aż firma w dotyku, 30 do 35 protokół. Unmold puddings i wyrzucić pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1
* Budyń chlebowy z grzybami można piec w 2-ćwiartkowym płytkim naczyniu do pieczenia (nie wyłożonym pergaminem; nie odklejać budyniu z naczynia do pieczenia).* Kostki chleba można piec 1 dzień wcześniej i schłodzić, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.* Budyń można złożyć (ale nie piec) 2 godziny wcześniej i schłodzić, przykryć. Jeśli dokonywanie filet z wołowiny, piec budynie podczas stoi Wołowina (mięso może stać trochę dłużej).
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn