Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami
Budyń chlebowy z dzikich grzybów wymaga ok. 5 godzin od początku do końca. Na 4,92 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Jeśli masz szalotkę, pietruszkę płaską, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 87 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami, Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami, oraz Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Upiec kostki chleba w 1 warstwie w dużej płytkiej patelni do pieczenia, aż złoto-brązowy, o 10 protokół.
Rozdarć lub pokroić grzyby wzdłuż na kawałki o grubości 1/4 cala.
Gotować szalotkę na maśle w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół.
Dodać grzyby, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować, aż płynne grzyby wydzielają odparuje, o 15 protokół.
Dodać pietruszkę i czosnek i gotować, mieszając, 2 protokół.
Ubijamy pół na pół, jajka, ser, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce. Wymieszać grzyby i kostki chleba, aż dobrze pokryte i odstawić 10 minut na chleb wchłonąć część mieszaniny jaj.
Tymczasem, masło ramekins, a następnie umieścić okrągły pergamin w dolnej części każdego i pergamin masła.
Łyżka wymieszać w ramekins i piec na blasze do pieczenia, aż firma w dotyku, 30 do 35 protokół. Unmold puddings i wyrzucić pergamin.
* Budyń chlebowy z grzybami można piec w 2-ćwiartkowym płytkim naczyniu do pieczenia (nie wyłożonym pergaminem; nie odklejać budyniu z naczynia do pieczenia).* Kostki chleba można piec 1 dzień wcześniej i schłodzić, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.* Budyń można złożyć (ale nie piec) 2 godziny wcześniej i schłodzić, przykryć. Jeśli dokonywanie filet z wołowiny, piec budynie podczas stoi Wołowina (mięso może stać trochę dłużej).