Budyń chlebowy w wolnej kuchence
Budyń chlebowy w powolnej kuchence jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako tani deser. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Wolnoopalający, Slow Cooker Banany Foster Budyń Chlebowy, oraz Slow Cooker Pumpkin Pecan Budyń Chlebowy.
Instrukcje
Chleb i rodzynki umieść w wolnej kuchence.
W misce ubić mleko, jajka, masło, cukier, ekstrakt waniliowy i gałkę muszkatołową; polać chlebem i rodzynkami. Wrzucić równomiernie płaszcz.
Gotować na niskim poziomie, aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty, około 3 godzin.