Budyń Chlebowy Red Velvet

Budyń Chlebowy Red Velvet
Czerwony aksamitny budyń chlebowy wymaga około 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 1004 kalorii. 4 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka cukru cukierniczego, kakao w proszku, barwnik spożywczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Budyń Chlebowy Red Velvet {Red Velvet Week}, Budyń Chlebowy Red Velvet, oraz Budyń Chlebowy Red Velvet (Garnek Crock) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. nasmarowane 9 przez 13 przez 2-calowy arkusz patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
W misce do miksowania, śmietanę z cukrem i masłem, ubić do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
3
Dodać jajka po 1 na raz i dobrze wymieszać po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Wymieszać kakao i barwnik spożywczy razem, a następnie dodać do mieszaniny cukru; dobrze wymieszać. Mąkę i sól przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Dodać mieszankę mąki do śmietanej mieszaniny na przemian z maślanką. Zmiksuj wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
6
W małej misce, połączyć sody oczyszczonej i octu i dodać do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wlać ciasto do przygotowanej blachy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Piec przez 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Zdjąć z ognia i całkowicie ostudzić. Gdy ciasto jest schłodzone, pokroić w 1-calowe kostki.
10
Umieść kostki na 11 na 17-calowym arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
11
Wstawić do piekarnika na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Połącz pół na pół, jajka, żółtko, sól i wanilię w średniej misce. Z elektrycznym mikserem ręcznym w dużej misce, ubić Serek i cukier, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Wymieszać w mieszance pół na pół.
14
Umieść czerwone aksamitne kostki w dużym naczyniu do pieczenia lub 8 pojedynczych ramekinów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
15
Do naczynia dodać masę budyniową. Upewnij się, że kostki ciasta są całkowicie pokryte.
16
Piec około 30 minut, lub aż budyń jest ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
17
Podawać z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn