Budyń Chlebowy Panettone
Budyń chlebowy Panettone to bezglutenowe deser. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 67 centów za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jeśli masz cukier, wanilię, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Panettone, Budyń Chlebowy Panettone, oraz Ajerkoniak-budyń chlebowy panettone.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. naczynie do pieczenia masła.
W dużej misce, ubij razem cukier i jajka, aż będą jednorodne.
Dodaj śmietanę, mleko, wanilię i sól i ubijaj, aby połączyć.
W naczyniu do pieczenia umieść kostki chleba.
Posypać rodzynkami i kandyzowanymi cytrusami, jeśli używasz. Przykryć mieszaniną kremu.
Piec budyń, aż nadmuchane i zestaw, 1 godzina do 1 godzina 15 minut.
Odstawić na 15 minut przed podaniem.