Budyń Chlebowy Czekoladowo-Rodzynkowy

Budyń Chlebowy Czekoladowo-Rodzynkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj czekoladowo-rodzynkowy budyń chlebowy spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 300 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka czekolady pokryte rodzynki, rodzynki cynamon zawirować chleb, jajka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Budyń Chlebowo-Orzechowy, Budyń Chlebowy Z Rumem I Rodzynkami, oraz Budyń Chlebowy Z Rodzynkami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć jajka i cukier w dużej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać chleb, mieszając do nasycenia. Wymieszać z rodzynkami. Mieszankę łyżką do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RodzynkiRodzynki
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Stań, odsłonięty, 10 minut.
5
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn