Budyń chlebowy Cajun jest Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 318 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Pudding Kukurydziany Cajun, oraz Chleb Kukurydziany Cajun Crawfish dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu podgrzać 4 szklanki mleka do ogrzania; odstawić. W dużej misce, połączyć jajka, cukier, wanilia, sól i pozostałe mleko. Stopniowo dodawać rozgrzane mleko, stale mieszając. Wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jednym z win, które można spróbować jest Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.