Budyń Chlebowy Bourbon
Bourbon Bread Pudding to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 433 kalorie, 10g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Idź do sklepu i odbierz bourbon, pół na pół, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bourbon dyniowy budyń chlebowy z sosem Bourbon, New Orleans Bourbon budyń chlebowy z sosem Bourbon, oraz Budyń Chlebowy Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 13 przez 9-calowe naczynie do pieczenia, i umieścić kostkę brioche w nim.
Wymieszać pół na pół, mleko, jajka, masło, brązowy cukier,bourbon, wanilia, cynamon, sól i gałkę muszkatołową w dużej misce.
Wlać mieszaninę kremu na chleb w naczyniu do pieczenia, dając chleb mieszając, aby upewnić się, że jest powlekany.
Odstawić budyń na 1 godzinę, aby chleb mógł w pełni wchłonąć mleko.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. gdy będzie gotowy, umieść naczyniew piekarniku i piec przez 50 minut, lub aż puffy i ustawić.
Wyjąć i odstawić na 10 minut przed podaniem. To jest absolutnie wspaniałe, gdy podawane ze świeżą bitą śmietaną.
Mixt Greens (with Andrew Swallow), and, with Guy Fieri: Diners, Drive-Ins, and Dives; More Diners, Drive-Ins, and Dives; and Guy Fieri Food.