Budyń chlebowy bez cukru z sosem Whiskey

Budyń chlebowy bez cukru z sosem Whiskey
Bezcukrowy budyń chlebowy z sosem Whiskey może być tylko deserem, którego szukasz. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 184 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, rodzynki, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Budyń chlebowy z sosem Whiskey, Budyń chlebowy z sosem Whiskey, oraz Budyń chlebowy suflet z sosem Whiskey.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Przełóż chleb na kawałki i umieść w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać mleko na chleb i zmiażdżyć rękami, aż dobrze wymieszane. Wymieszać 3 jajka, 2 szklanki słodzika, wanilię, 3 łyżki margaryny i rodzynki do równomiernego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
SłodzikSłodzik
RodzynkiRodzynki
WaniliaWanilia
ChlebChleb
JajkoJajko
MlekoMleko
4
Przełożyć na przygotowaną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec przez 45 do 60 minut w nagrzanym piekarniku lub do bardzo twardego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Aby zrobić sos: w średniej misce, śmietany razem 1 szklanka słodzika i 1 jajko, aż będzie gładka. Stopniowo wymieszać roztopioną margarynę i kontynuować mieszanie w celu rozpuszczenia substancji słodzącej. Jeśli sos jest trudny do wymieszania, można go delikatnie podgrzać, ale należy uważać, aby nie skrzepnąć jajka. Stopniowo wymieszaj whisky, która powinna sprawić, że sos będzie kremowo gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
SOSSOS
WhiskeyWhiskey
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Podawać: pozostawić budyń do całkowitego ostygnięcia, a następnie pokroić w kostkę i umieścić w poszczególnych żaroodpornych potrawach.
8
Zalać sosem i podgrzać pod brojlerem, aż złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn