Budyń Z Masłem

Budyń Z Masłem
Pudding masło Crunch może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 567 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, masło, mleko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Candy Crunch Pudding Pie, Toffi Bar Crunch Butterscotch Pudding, oraz Snickerdoodle Crunch Pudding Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć mąkę, kokosowy i brązowy cukier; pokroić w maśle, aż crumbly.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeża Resztkaświeża Resztka
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozprowadzić mieszaninę okruchów na 15-calowym. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec w temperaturze 375° przez 15 minut, mieszając raz. Lekko schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
4
W międzyczasie, w innej dużej misce, ubić mleko i budyń wymieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Odstawić na 2 minuty lub do miękkiego zestawu; schłodzić przez 5 minut.
6
Łyżka połowę okruchów do każdej z czterech misek deserowych. Wierzch z budyniem i pozostałą mieszaniną okruchów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn