Budyń Z Brązowego Cukru

Budyń Z Brązowego Cukru
Pudding brązowy cukier może być tylko deser szukasz. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 284 kalorie, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką margarynę, mąkę, odparowane mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Budyń Brązowo-Cukrowy, Ciasto Budyniowe Z Brązowym Cukrem, oraz Budyń maślany z Burbon-brązowym cukrem bezy.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki połączyć w rondlu; wymieszać trzepaczką do drutu. Stopniowo dodawać mleko i żółtko, mieszając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Umieścić na średnim ogniu; gotować, stale mieszając drewnianą łyżką, 20 minut lub do zgęstnienia i mieszając płaszcze z powrotem łyżki (nie gotować).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj masło i wanilię, mieszając, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
5
Pudding wlać równomiernie do 6 pojedynczych dań. Powierzchnię puddingu przykryć folią; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn