Budyń kukurydziany z serem

Budyń kukurydziany z serem

Instrukcje

1
Stopniowo dodawać kaszę, mieszając i powracać do wrzenia. Dusić na małym ogniu, mieszając, aż grube i porridgelike i ziarna są miękkie, o 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zwiększyć ciepło do umiarkowanego i dodać mozzarellę trochę na raz, mieszając, aż stopi się w kaszę. (
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
3
Mieszanina będzie ciągliwa, ale giętka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
4
Podawać na gorąco.
5
Serve piping hot.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn